Citiraj:
Autor zgmmax
Sve je to meni jasno. Al ja još nisam vidio da taj auto može odvozit 3 zavoja za redom brzo, a da ne drifta.
Isto tako si vidio nakon drifta kako mu je 2x zabacio guzicu?
Završi drift i izravna ga i onda ga malo ponovo zabaci u stranu. To mi se baš ne čini normalno.
A i ako je najavljivao da je Nevera najbrži serijski svjetski auto onda je mogao ić na obaranje rekorda? A ne da rekord sruše likovi u Batmobilu.
|
Prošle godine sam uživo gledao FOS i vozili su Neveru normalno (brzo), kao i svi ostali u hypercar kategoriji. Nitko nije driftao po zavojima jer to ne očekuješ od GT hypercara.
Privlačenje pozornosti, ništa više. Ne idu na shootout jer ne mogu dovoljno zagrijati kočnice da bi mogle zaustaviti tako težak i brz auto na stazi koja se prođe za 45-60 sekundi. Tako mi je odgovorio Mrgud kad sam ga pitao isto pitanje.
Ako pogledaš listu auta na shootoutu, više manje sve su track ready vozila. S nečime što je navodno najbrži cestovni produkcijski auto na svijetu se sigurno neće ići blamirati kad će ga bilo koji GT3 oprati. Goodwood je za pokazivanje ljudima, ne za obaranje rekorda