View Single Post
Staro 16.02.2006., 04:05   #8
Lvx Demos
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Gotta love forums...

mat - ako smijem predložiti... Nema smisla "pripremati se" za Vistu kad i sam Micro$oft nezna kaj će na kraj bit unutra a kaj ne. Do bete 2 su izbacili pol tog kaj je bilo u beti 1. Tek kad se prašina slegne, znat će se dali je Vista zapravo bolja od Xp. No čak i da nije, pretpostavljam da će svi preć na Vistu zbog marketinga i hypea. Ako se sjećaš, tako je i bilo s XPom koji je samo maknuo BSODe i zamjenio ih za "Send error report to MS". Znači ne resetira se više čitav komp već samo kernel. Jeeej!!

A što se tiče novog hardvera, zbilja ne razumijem zašto kupovati komponente za betu koja, po definiciji, mora bit bugovita i neoptimizirana. A i ovak i onak neće trebati više od integriranog GPUa za Vistu. Pa nije M$ lud da shebe sve one poslovne korisnike. Nebu valjda oni kupovali 7800GTXice za Office i Solitaire!?! :confused:

Moja preporuka je da kupiš zbilja dobru matičnu i proc pa pričekaš izlazak viste za novu generaciju grafičkih.

PS - nemoj molim te u ime svega dobrog i svetog na ovome svijetu više postati sve te specifikacije koje si našao na netu. Ili to ljudi već znaju ili si mogu nać ako žele. Zašto misliš da mi moramo znati koliko ležajeva ima tvoj odabrani hladnjak??

I ja sam nov ovdje, ali ipak znam da nije razumno kopirat slikice diska u post... BTW kad to već nitko nije rekao, welcome!
Lvx Demos je offline   Reply With Quote