View Single Post
Staro 24.06.2022., 14:57   #2716
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Prije nekoliko godina, na ruci jedne djevojka ugledah sat :

uzivo izgleda izuzetno posebno i lijepo, cini 3x fizicki veci uzivo, od vecina satova. Bas je pojava, ali jako je lijepo poslozen elementima.

Kad sam je pitao o cemu se radi, zacudila me odgovorom marke. Onda sam ga u stranom ducanu urara drzao u ruci, bio je drugaciji pozadinom, naime ima nekoliko varijacija i pozadina istog modela, odnosno tada, jer se vise ne proizvodi. Pozadina je izgledala kao jeftina naljepnica/folija, koja je prikazivala nepravilnosti, te nikako nije pomagala, inace krasnom izgledu sata.

Crna verzija je daleko najlepsa, takvu je ona imala na ruci, s malim abrazijama teksturama: DIESEL DZ7234

Spominjao sam u temi narukvice za satove, koje su po ljetu, nebo i zemlja za ugodu nosenja bilo cega koznog, ili sto imitira istu. Krojacica mi je napravila desetak komada, dok se koje peru, da imam rezervu:

Ali vec duze gledam derivate motociklistickih narukvica s kraja 60-tih, koje su danas prociscene i ne izgledaju stemerski, kakve nose moto bande.

A ima toliko ideja i varijacija da je to nemoguce za pregledati. Ali svaki sat izgleda jos ljepse u takvoj po ljetu. Primjeri od skupljih do super povoljnih, ali na istog pristupa:

1) Tobacco sunburst

2) CRIS Cross Distressed

3) Nemesis

4) SOLAR Wrist Cuff

5) Brown Leather Cuff Band

6) SEMILU

I jedna velika galerija svih mogucih modela u prodaji: Leather Cuff Watch Band 2022.

8
Visage je offline   Reply With Quote