Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 24.06.2022., 11:34   #490
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor the_ghost Pregled postova
Iskreno, sumnjam da bi imao ikakvih problema u metrou, tak i tak sidjes s airtraina na metro i ne izlazis do manhattana.

I je, Top of the rock je bolji pogled.

Natural history muzej je super, Katz deli za malo autenticne hrane. Hometown Bar-B-Que
je jako dobar iako malo dalje u brooklynu.
A eto, frend se vratio prije 2 tjedna, imali su bliski okršaj s crncem koji im je počeo skidati maske s lica na silu i srati im zašto nose maske kad je korona izmišljena. Doslovno je sjeo kraj njih u praznom metrou, i uvalio im ruku na lice i htio otrgnuti masku s lica. Ovi šokirani ostali, potreseni i ne znam što sve ne. Ne treba mi to prvi dan, zamjeriti će mi se cijeli izlet.

Tako da, nije mi svejedno. 2 kofera, prava smo meta.

Ići ću sigurno taxijem, samo ne znam kojim. Ovaj prvi dan barem. Ostalo ću obilaziti pješke i/ili subwayom.

Ovo gore što sam nabrojao, sve se isplati vidjeti? Nešto dodati i/ili izbaciti?

Btw. Bratislava, koji grad. Ovo mi je 3. put tamo, ali nisam bio već 10 godina. Otišao na izlet sada za vikend, što se tamo dešava, nije mi jasno. 15-tak novih nebodera, 3-4 nova shoping centra, automobila kakvih se nisam nagledao već godinama. Bratislava je skočila 30 godina unaprijed u nešto manje od 5 godina. Nivy centar i Sky garden, nešto za vidjeti. Plus, naravno, UFO.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 24.06.2022. u 11:41.
Mommistake je offline   Reply With Quote