Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.06.2022., 09:32   #61861
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Za dizlo ne kužim nikakvu razliku između slovenskog, rvackog i talijanskog. Auto ide isto...

Cijene su u manjim mjestima 2,03 € po po litri, grad 2,10 €, a autoput 2,50€.

Lijepo sam točio negdje između Pise iz Montecatinija pa opet tamo negdje u brdima oko Bolonje prije izlaska na autoput.
Dizlo i prst u uvo.
Osjetio bi razliku da staviš čisto suncokretovo ulje nutra, al vrijeme isplativosti tih eksperimenata je iza nas

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Laguna Seca cabrio (sa plavom kožom) prvi vlasnik je živio na Kajzerici, nakon razvoda ga je mislim odmah prodao liku iz Dugava, ne znam gdje je kasnije završio, u Sloboštini ga baš nisam viđao (tamo samo viđam žutog mustanga i odnedavno Maseratija, wtf...)

Dok me prvi vlasnik vozio u tom autu, 2006. (ide vrijeme...) znam da sam bio u šoku kako nas apsolutno svi gledaju, mi spušteni krov, dva balavca (ok on par godina stariji, ali opet ispod 30 tad)... prokomentiram mu to, a on samo kaže "u ovom autu, bi ti i pop dao "... ne znam zašto bih htio da mi pop išta da, ali OK

Ali tad sam iskusio koliko je grozno voziti se na zadnjem sicu cabria... jednom prilikom me vozio doma, ali je bio sa ženom, pa sam morao sjediti iza... na 50kmh mi je već smetao vjetar, a kad je potegnuo cestom prema rotoru (smjer jug), nakon semafora na Selskoj, mislio sam da će mi glavu otpuhati
Heh, tko zna koliko je popova, ouvaj, ženski izgubilo gaće u tom autu. Mene te fore "gore bez", cabrio, ne zanimaju. Šiber i cabrio

Mislio sam inače da će biti većih problema oko znatiželjnika, ali zasad minimalno. Valjda zato jer napravim vrlo malo kilometara u urbanim sredinama.
Doduše, u planinama ima ljudi koji valjda misle da dolazim sa 150km/h kad čuju airbox, najčešće su to neke sredovječne biciklistice. Gaće im padnu, al od straha