Citiraj:
Autor Hamm
p.s vratiti ću se opet.  Fakat se ima kaj za vidjeti, zemlja je predivna, ljudi su fakat ok ovak u kontaktu, vino je brutalno dobro kao i hrana. Pivo isto nije loše. 
|
Kod mene friško, a donekle suprotno mišljenje
Doduše ja sam se peljal po Dolomitima, odsjeli smo u Arabbi i 5 dana šamarali po okolnim cestama.
Generalno, sve je ok, ljudi su normalni, najviše prometnih sranja rade motoristi koji nemaju pojma voziti serpentine. Domaćini su superchill, nema još previše turista jer je još predsezona.
Kvaliteta benzina je katastrofa. Na putu nazad natočim 95icu u Sloveniji, auto kao da je dobio četvrtinu snage. Talijanski super+ (98) je također koma, a cijena goriva je, kao što sam iskusio i 2015., previsoka, i to u manjim mjestima, gdje je sve još malo jeftinije.
Puno ljepše i za uživanje i za oko su slovenske Alpe ali i mnoga ostala slovenska brda, o Alpama u Austriji i Švici ne moram onda trošiti tipke.
Htio sam u Dolomite dok još nisu počeli stavljati na sve ceste ograničenje 60 i uvoditi zabrane i za aute (pored motora s upisanom razinom buke >95dB).
Nije mi žao što sam otišao, ali ne planiram u skorije vrijeme opet doći. Ak Slovenija i Gorski Kotar nisu dovoljni, radije potegnuti prema Großglockneru, Nockalmu, a još bolje, prema Goms arealu (CH).
Morat ću špur popraviti idući put, preveć mi je vanjski dio ripne na prednjim gumama patio.
Ganjao sam svoj ostvareni san, M(odel)3 E46.