Citiraj:
Autor prileee
Nije ti nista do njih nego do tvoje nepaznje. Nisi pazio, omaklo ti se, neka smisla spominjat “HR firma price” jer bi ti se isto i vanka dogodilo.
Isao na jahorinu, izvadio karticu i stavio eronet sim dok sam bio na skijanju. Na povratku kad sam presao granicu stavio bonbon i surfao, a nisam primjetio da mi je jos uz granicu spojeno na eronet. Spickao 50 kn, pojeo govno i vozi dalje. Supska je tarifa izvan paketa ali je tvoja krivica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Nisam se prvi put prebacivao s mreze na mrezu s pretplatom. Ovo tvoje s BIH stoji, s prebacivanjem ne stoji. Ja sam potpisao 70kn pretplatu, i to zelim cim me prebace i aktiviraju ili neka napomenu. Nisu napomenuli nista. Nemaju me sta oni prebacivati na pretplatu bez tarife koju sam potpisao. Bezveze gutate sve sto vam se servira. Moja greska je sto se ne obazirem i obracam paznju na ovakve prevare a ne sto sam koristio bonbon cim su me aktivirali. Kao sto rekoh ne da mi se zajebavat za 70kn jer imam preća posla, pogotovo jer je zena dobila super tarifu s puno GB, samo sam htio napomenut.