View Single Post
Staro 23.06.2022., 16:02   #1391
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
Ostane ista, mrtvo slovo na papiru, barem što se mene tiče.
A bogami još nisam vidio da se neko žalio da su mu srezali.
Ja se nadam da se ne drže slijepo toga jer koja je poanta prelaska na optiku ako nećeš gledat TV u 4K rezoluciji, streamat na najjačim postavkama ili skinuti nešto u UHD kvaliteti (legalno nešto, naravno ). Na kraju krajeva koliko se optika zaista može "opteretit", kužim za mobilni internet ali ovo bi trebalo biti teže opteretit samo tako

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Vidi sliku.
Znači ako uzmem 1Gbps, režu me nakon 4Tb na 100Mbps, ajde to i nije tako strašno vjerojatno neću ni doseći tih 4Tb, no više "smeta" što takvo što postoji nego što će ljudi doći do 4Tb.

Citiraj:
Autor tomislav10 Pregled postova
Ja živim u zgradi. Meni su provukli optiku kroz bužir od telefonske parice i izvukli na istom mjestu gdje je telefonska utičnica. Čas posla. Prije toga su optiku s bandere dovukli na zadnji kat zgrade.
Od modema dalje nisi ništa morao mijenjati u odnosu na bakar? Mogu ostaviti i dalje stari telefonski kabli do telefona i stari mrežni kabli do kompa i TV-a? Hoće li mi A1 dati novi receiver za TV u odnosu na ovaj koji sad imam za A1 IPTV i jel imaju tamo više HD kanala nego na IPTV-u (bakar), ili nema razlike?
jacobbb je offline   Reply With Quote