Citiraj:
Autor kopija
Ostane ista, mrtvo slovo na papiru, barem što se mene tiče.
A bogami još nisam vidio da se neko žalio da su mu srezali.
|
Ja se nadam da se ne drže slijepo toga jer koja je poanta prelaska na optiku ako nećeš gledat TV u 4K rezoluciji, streamat na najjačim postavkama ili skinuti nešto u UHD kvaliteti (legalno nešto, naravno

). Na kraju krajeva koliko se optika zaista može "opteretit", kužim za mobilni internet ali ovo bi trebalo biti teže opteretit samo tako
Citiraj:
Autor Cuky
Vidi sliku.
|
Znači ako uzmem 1Gbps, režu me nakon 4Tb na 100Mbps, ajde to i nije tako strašno vjerojatno neću ni doseći tih 4Tb, no više "smeta" što takvo što postoji nego što će ljudi doći do 4Tb.
Citiraj:
Autor tomislav10
Ja živim u zgradi. Meni su provukli optiku kroz bužir od telefonske parice i izvukli na istom mjestu gdje je telefonska utičnica. Čas posla. Prije toga su optiku s bandere dovukli na zadnji kat zgrade.
|
Od modema dalje nisi ništa morao mijenjati u odnosu na bakar? Mogu ostaviti i dalje stari telefonski kabli do telefona i stari mrežni kabli do kompa i TV-a? Hoće li mi A1 dati novi receiver za TV u odnosu na ovaj koji sad imam za A1 IPTV i jel imaju tamo više HD kanala nego na IPTV-u (bakar), ili nema razlike?