Tema: DSL problem
View Single Post
Staro 15.02.2006., 23:40   #20
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Drugi provajder osim t-čkoma? Ne još jaaako dugo. Da ih boli kurac sada kad imaju 100k+ korisnika? Možda. Uzmite u obzir da je sada ista mreža duplo opterećenija, i da će trebati još dosta vremena da se cijela stvar "uhoda", i da obuče ljude za održavanje mreže kako treba.
Isto tako smatram da je barem 50% problema kod korisnika, čisto zato jer (prosječni) korisnik slijepo slijedi t-com-ove upute za kreiranje veze. Čak i onaj njihov cd za standardne dsl modeme radi probleme. Iz problema koje sam imao prilike rješavati iz prve ruke jasno mi je samo to da je neki puta jako teško ustanoviti gdje leži problem u vezi, sa korisničke, ili sa t-com-ove strane.
Cijela stvar je kod nas svježa i trebalo bi joj dat vremena da se uhoda. Prava poplava žalbi tek slijedi jer tehničari više neće dolazit doma pokrenut dsl, nego na prodajnom mjestu modem i upute na ruke, i snađi se sine=više posla za mene :clap:
Isprike na podužem postu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote