View Single Post
Staro 21.06.2022., 18:12   #8723
Consigliere
Registered User
Moj komp

Consigliere's Avatar

Datum registracije: Jun 2022
Dobar dan, narucio sam mobitel Samsung Galaxy S20 FE 5G sa Amazon.de za 377e sa uračunatom razlikom u PDV-u i maskicu Spigen ultra hybrid za 19,70e sa uračunatom razlikom u PDV-u.

Imam 2 pitanja ako netko može pomoci...

1. Ako odaberem dostavu od 10e onda samo za maskicu prikaze predviđeni datum dostave a za mobitel piše da ce javiti naknadno putem mail-a predviđeni datum dostave.
Ako odaberem dostavu od 33e onda za oboje bude prikazan predviđen datum dostave.

Sad me zanima kako ide to u praksi pošto sam odabrao jeftiniju dostavu i kroz koliko cca bude ta dostava ili odgovor o predviđenoj dostavi na mail?

2. Imam račune u Zagrebačkoj banci i prvo sam stavio karticu od Visa tekučeg kunskog računa za naplatu ali je stigla poruka od Amazona da transakcija nije moguca ili nesto u sličnom stilu. Onda sam promjenio način plačanja na devizni račun Visa electron kartice i ponovio postupak plačanja dostave, međutim dobio sam mail za potvrdu verifikacije plačanja naknadno pa sam isao ponoviti cijeli postupak i putem m zabe sve potvrdio kaj me tražilo i putem m tokena unio onaj kod koji traže i to je to sve je pisalo da je uredno odrađeno, a sredstva nisu povučena jer valjdana Amazonu povuku tek kad pošalju dostavu.

Ima li neki postupak gdje griješim možda?
Consigliere je offline   Reply With Quote