View Single Post
Staro 21.06.2022., 10:18   #5462
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Nisi lud, to s bojama je činjenica. Odmah sam vidio razliku. Al dobro, to se može tjunati.

Probao sam ovo tvoje, bolje je, eventualno mi je malo pretamno (malo brightnes ili kontrast pojačat), no možda ovisi od ekrana do ekrana, trenutno sam na telki. Možda treba malo čačkati po plavoj ili zelenoj boji...

Ovisi o display profilu koji koristiš tako da je sigurno do ekrana. Zato sam ti napisao da se igraš postavkama dok ne dobiješ ono što želiš. Bitno je da se donekle može namjestiti da izgleda ok.
Ma bilo mi je smješno kad su me napali, ja sam u zadnje tri godine promjenio sljedeće grafičke i znam točno o čemu pričam:

SAPPHIRE AMD Radeon PULSE RX 580 4GB GDDR5
EVGA GEFORCE GTX 1080 SC 8GB
ASUS RTX 2070 Advanced edition
ASUS ROG STRIX RADEON RX 5700 OC EDITION 8GB
INNO3D 2070 SUPER
KFA2 RTX 3070C163 EX Gamer 1-Click OC 8GB

Razlika u slici je ogromna, toliko velika da kad sam nakon AMD stavio NVIDIJU mislio sam da je pokvarena kartica koliko je slika bila bljeđa, crna siva itd. Na svu sreću jedan forumaš mi je objasnio o čemu je stvar i poslao upute kako da podesim postavke da bude ok slika.
No, ono što priznajem NVIDIJI i zašto je preporučam su njeni driveri. Toliko bolji od AMD da to nije za vjerovat. Za mene koji igram pretežno stare igre i igram se sa reshadeom nvidija je mnogo bolja. Sve stare igre rade i nema rušenja...dok na AMD samo problemi od jedne do druge igre.
Nedavno sam razmišljao uzeti 6800, no onda sam se sjetio drivera i odustao.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote