Ja sam već bio pisao moja iskustva sa 3070 ti vision. Ostavio sam sve na default, jer nema potrebe za UV u mojem slučaju. Prostorija u kojoj mi je računalo je stalno pod klimom, a i ovo kućište koje imam je dosta veće i prozračnije od prošlog, gdje mi se 2080 ti gaming x grijala ponekad do 80 stupnjeva u ljetnim mjesecima iako je klima upaljena stalno.
Sad će netko reć da nije toliko volumen kučišta bitan, ali ovdje u ovome mi je grafička nekoliko cetni udaljena od stakla, dok je u starom 011 dynamic 2080ti bila na milimetar od stakla. Imao sam popunjeno sva mjesta sa ventovima, te ipak nije bilo dovoljno da ju zadrži na nižim temperaturama čak i uz UV. Ventovi su konstantno u gamingu išli do 75 posto okretaja.
3070 ti mi u istoj igri, na istim postavkama i zaključanom fps-us na 165 (apex legends) ne prelazi 62 stupnja, u kućištu su 3 venta naprijed od 120mm i jedan straga od 140mm. Na krovu nemam ništa, i cpu se hladi zračnim hladnjakom. Sve u svemu, zadovoljan svojim primjerkom. Memorija na grafi također ne prelazi 65 stupnjeva tako da mislim da sam ok.