View Single Post
Staro 19.06.2022., 19:36   #351
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Frajer na reviewu każe Netflix 480p? WTF?
coreelec + netflix addon svi sadržaji su na 1080p. Čak mi poziciju gdje stanem sa filmom pod oriđiđi nettfliksom s tv-a ponudi da nastavim pod coreelec netflix addonom.
Selekcija netflix titlova također radi savršeno ....

Na coreelec netflix addonu mozes manipulirati slikom sa standardnim kodi alatima. Mozes fino zoomirati sliku da umanjiš black barse što mi je best fjučr jer me barsi iritiraju do yaya pa mozes ucitati titlove mimo netflixa putem standardnih titl addona.
Međutm, Elementum addon je meni i dalje bog i batina ...

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Kojem review-u i na kojem OS-u?

Na CoreElec-u velika vecina Netflix sadrzaja uredno ide u 1080p. U 480p idu samo pojedini streamovi, vanjskih provajdera.
Na Androidu, na svim uredjajima koji nisu L1+NF cetrificirani moguce je dobit samo 480p u Kodi NF addon-u.

Ne znam kako je na GT-King-u, ali na vecini takvih L3 uredjaja se regularna Netflix aplikacija uopce nemoze istalirat, pa postoje neke preradjene stare verzije koje nekom rade, nekom ne, i kad rade samo 480p se moze dobit...

Imao je GTking na svom androidu nekakvu svoju netflix verziju, ali obrisao sam ju. Tako da nemam pojma jer ne koristim android, ježim se od njega.

Jedino koristim coreelec koji radi vrhunski. Kako i nece raditi odlicno kad ga rade bas za GTkinga.

https://androidpctv.com/beelink-gt-k...l-os-coreelec/

Tko iz nekog svog razloga preferira android, GTking ima dual boot meni pa preko daljinca mozes pozvati taj boot meni i šlatati s androida u coreelec i obratno.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 19.06.2022. u 19:45.
Ziiky je offline   Reply With Quote