View Single Post
Staro 19.06.2022., 09:38   #2102
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor MarioSM Pregled postova
Da li netko od forumasa ima Dell g3223d? Monitor je relativno nov na trzistu tako da ne nalazim puno reviewa. Radi se o 32" 1440p, 165hz gaming monitoru, panel bi trebao biti LGov
Do sada sam se dvoumio izmedju 32gp850 i m32q a sad mi je jos i ovaj upao u dilemu tj. trilemu

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Bome izgleda privlačno. Vidim da se po internetima općenito piše da GB monitori imaju dosta problema sa kontrolom kvalitete...što se tu točno misli..ne znam, ali vele da nisu bzvz najjeftiniji.
E sada ovaj Dell, malo sam guglao i jedva sam našao 2 rivjua, jedan na ENG i jedan na DE. Dok je ovaj na ENG čini mi se neki opaki shill Linus wanabe i nahvalio je monitor kao drugi Isusov dolazak, kaže on nema IPS glowa, na najjačem OD-u da nema uopće in ghostinga ni inverse ghostinga (ovo se još nije desilo ni na jednom monitoru, uvjem ima IG na najjačem OD-u), sve je kao najbolje ikada osim kaže crna je malo slabija, ali zato jer je on navikao na VA koji ''ima crnu kao OLED''. Ugl frajer priča o monitoru o ''osobnim dojmovima'', dok Švabo kao i svi ostali stavlja točno izmjerene podatke na papir.

Švabo je bio puno realniji i normalniji, uključio sam ENG auto translate i donekle se kuže onsnovne stvari. Ukratko USB C ima jako slab izlaz od 15W pa tko je mislio koristiti lap preko njega, mislim da mu se neće puniti i ima klasično loš kontrast za LG display od 800:1. Ostalo izgleda super. Čekam rtings i HWU recenzije.

Imaš nešto sitno i po redditu, ali je prenov monitor, koliko sam skužio i vidio za sada su oni koji su ga kupili jako zadovoljni.