View Single Post
Staro 18.06.2022., 18:33   #37
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
svaki fenix ti drži bez gps i smart funkcija 20-30 dana, a uz osnovne smart funkcije potegne na 10-15 dana bez problema. Uz eInk ekrane.
Ziiky,

jasna mi je sportska i namjenska funkcija tih satova. Ali nismo svi kupci android satova zbog istih razloga. Postoji svemir korisnika koje zanima vrhunska simulacija kompleksnih mehanickih modela. Od ChronWavePro do super kompleksnih B(x) simulacija.

MIP i slicni ekrani nisu zamisljeni da u punoj ljepoti prikazuju takva lica. Jednostavno izgledaju ispranih boja, kad ih usporedis s punim LEDom. U u potpunom mraku pozadinska izgledaju vrlo neuvjerljivo. Kod njih ima smisla, jer kupcu sportskog je tesko opravdati sat koji ne moze barem tjedan dana ziviti na bateriji. A rezoluciju necu ni spominjati. Na jakom suncu izgledaju bolje od LED-ara, ali na jakome suncu ionako niti jedan nije idealan.

LED u sadasnjim baterijskim dostupostima i velicini, baterijski jednostavno nisu dorasli ekranu.

Ne trebam sportski sat, imam Polara koji mi je dostatan. Nemam ikakve koristi od Garminove senzor/gps metrike, zanima me samo najbolji moguci i realisticniji prikaz sata.

.
Visage je offline   Reply With Quote