Ja baš nisam GSW vidio kao favorite, što zbog godina, što zbog loše forme i Greena i Klaya nakon ozljeda, a i supporting cast im je slabiji bio nego u prijašnjim osvajanjima. Ali ja sam generalno loš prognozer

Wigginsa su pretvorili u dobrog i pouzdanog two way playera, AS igrača, i u ovom PO drugi najbolj iigrač, druga napadačka opcija. To je vjerojatno presudilo, uz Klaya i Greena koji su kroz seriju i PO jako oscilirali.
GSW se pretvorio u moćnu franšizu za vrijeme Kerra, a sad su u prilici produžiti contender status na dugo razdoblje ako razviju ove malde igrače. Poole je već sad ofenzivno odličan, samo će ga mroat naučit igrat boranu barem do neke pristojne razine

Kuming aveliki potencijal, atletski vrlo moćan igrač s puno prostora za napredak. Tu je i Wiseman koj iovu sezonu uopće nije igrao, ali veliki talent, smao je pitanje može li ojačati i čuvati se od ozlljeda.
A trojica glavnih imaju još par dobrih sezona ako ih zravlje posluži.
To sve pišem ne znajući kakva im je financijska situacija i kolko je realno da cijelu ekipu zadrže (znam doduše da su debelo u luxury taxu tako da sigurno neće biti jednostavno).
Boston s druge strane očajnički treba boljeg ballhandlera i kontrolirat bolje loptu, jer ubiše ih turnoveri. Šteta što se Irving i Kemba nisu uklopili, ovako su ostali na Smartu koj ije defnazivno sjajan ali ofanzivno ne može skinuti puno tereta s Tatuma ili Browna. Iako, moj imenjak RW3 je gamechanger za njih. Bude li zdrav i u mogućnosti igrati cijelu tekmu, bit će obrambeno još bolji. Njegove minute su završile u plusu za 5 poena kroz cijelu seriju.