Citiraj:
Autor fanATIk
|
Kad bi morao uzeti jedan od dva navedena, prvi mi je cisci i ljepsi. Drugi, skuplji. malo mi je previse razigran fontom.
Komentarom na Totu :
Citiraj:
Autor tOta
|
dolazimo blize mome ukusu. Jako lijep. Svidja mi se sto su oznake na prstenu ugravirane, a ne "reklamno" nabacane. Gledajuci poveznice koje ste stavili, ovaj mi je najljepsi :
Casio Edifice EC8-30-1AEF
Ima Hauer/Rado cistocu modela s kraja 70-tih, volim ciste prstene, bez ikakvih oznaka.
@Fanatik,
znas li za Seiko model kojeg zovu
Digital Tuna ima ih vise modela, ali
Segmentni su mu laserski ostri, prekrasno uzivo izgleda.
Samo, ne bi li ti trebao teziti drvenoj naturi?
1)
Personalized Wooden Watch – GentW001
2)
Digital Wooden watch
3)
kAJU Wood
4)
BOBO BIRD electronic watch Man Wooden
zadnji ima jako lijepi ekran!
Kako sam deset godina po citavom svijetu trazio Miyota werk, a ekvivalent je u jednoj seriji radio Citizen. Saznao sam toliko lijepih saznanja o Citizenu, sto od urara, sto od dobavljaca, sto od same tvornice Miyota. Komunukacija zadnje nije nalik ijednoj industriji. Nevjerojatno kako su otvoreni i srdacni, kao da ne pripadaju danasnjem vremenu. Citizen ima takvo znanje, tako posteni pristup svemu sto radi, a pojedini modeli, recimo
Intelectus serije, za novce su stekli kultni status i medju kolekcionarima, ciji pocetni satovi krecu s nekoliko nula.
Citizen JG2103-72X
Citiraj:
Autor Cuky
I meni je pun k pametnih satova. Huawei gt2 sam proslijedio zeni. Iako njemu baterija traje u odnosu na Samsung npr.
|
Da, probudis se ujutro, sat na 2%, dok se otusiras i spremis, vec je mrtav. A kako mi je android sat, bez ikakve sinhronizacije s icim, znaci goli sat, znaci da ga moram svaki put ponovo podesavati nakon punjenja
Citiraj:
Autor Cuky
Obzirom da sam izgubio gshock koji sam dugo nosio (gdf100-1a), istina ne svojom krivicom, odlucio sam se opet nabavit neki takav sat s vecim brojkama. Na kraju sam nabasao na casio ae-1500wh sa ogromnim brojkama i taman funkcionalnostima sto mi trebaju za svaki dan - datum, timer i stoperica. Kod nas me izasao ravno 400 kn.
|
Volim takva osvjetljenja, za novce odlican!
Obratite paznju, kakva atraktivna kopija Citizena, kvazi kopija, ali bacite oko na preciznost ekrana:
LIGE 2022 Ja
...