Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.06.2022., 06:33   #61734
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ekipa, A4 35TDI 2019., virtual cockpit, bla bla bla ili V60 Volvo, D3, 2019. 150KS?

Više sam za Volvo, ali nisam ni sam siguran.
Ja imam V40 CC Summum + Pro + Business doplate i tvrdim da je taj auto kvalitetnije sklepan od DE konkurencije (iste generacije). U igri nam je bilo sve u budžetu, al volvo se pokazao da nudi najviše. Auto smo kupili u prvoj pol. prošle godine iz lizinga i očito je bio u njemu samo vozač jer sjedala su bila ko iz dučana. Koža na vozačevom sjedalu s minimalnim tragovima korištenja (auto je kupljen s 80000km). Ja se ne slažem da su najudobnija,čak bi rekao da su dosta tvrda, al su po meni najljepša A možda je i do 18".... Servisi su papreni i ziher su skuplji od presvetog trojstva, tu se pripremi. Izolacija kabine je sigurno među boljima u klasi. Nova generacija multimedije nije najfluidnija na Volvu i mislim da bi mi to u biti bila jedina zamjerka da kupujem V60 (zadnji redesign ima novu generaciju koja je popravila taj nedostatak). Moj buraz koji vozi bmw 3 se slaže da je v40 kvalitetniji u interijeru. Prije nego samo ga kupili išao sam u izvidnicu kod poznanika koji je isto imao v40, al početna oprema (kinetic) i taj je bio plastikaner. Iako bez škripanja. Tak da bi ja ciljao veče pakete opreme.

Moje subjektivno mišljenje je da se Volvo kupuje razumom. Njega sigurno neče kupiti neki balavac kojem je bitno da se pokazuje okolo ili neki skompleksirani likovi srednjih godina. Ako kupiš Volvo, sparkaš se pred garažu, zaključaš auto, okreneš se na sekundu prema njemu i misliš hladne glave kak imaš jebeni auto.

Uglavnom, ak ti ne smetaju visoke cijene servisa (osim ak ne misliš održavati u ovlaštenom), trzuckava multimedija onda kupuj. U moju garažu ako bude mogućnosti definitivno opet ide

Zadnje izmijenjeno od: Problem. 15.06.2022. u 14:09.
Problem je offline   Reply With Quote