Tema: Revolut
View Single Post
Staro 14.06.2022., 16:05   #2510
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Kika2503 Pregled postova
hm, plaćala sam već na taj IBAN preko tekućeg i prolazilo ok.

pa mi je sad čudno malo.

a gdje mogu plaćati na privat račune preko aplikacije?
A neznam dali možeš slati privatnim osobama, nije mi to ni palo napamet probati.
Govorio sam da privatna osoba može imati epostu, plaćati račune i slicno. Sanse su realne da ne možeš prebacivati privatnim osobama.

Citiraj:
Autor Kika2503 Pregled postova
par zar binance card nejde preko OIB-a isto?
znači, potpuno mi je svejedno koristila revolut ili binance?

samo da odgovorim gore na post nekog tko mi jer rekao da se zgražam. ne zgražam se. imam posao od 9-5 za kojeg dobivam plaću na tekući. ovo mi je upalo sa strane. dali bih voljela da me odrape za porez za to - naravno da nebi.
ne radi se sad tu o neznam kojem iznosu.
puno ljudi koji se bave kriptovalutama i njihovim trgovanjem imaju iznose i do 3 puta veće mjesečne i ne plaćaju nikakav porez. pa zašto bi onda ja?
upstalom, ako treba platiti porez, ja ga i platim.
mene samo zanima kako naše banke gledaju ako vide uplatu od 3000 kuna(npr) na tekući račun. dali je to legit, nije..kako se postaviti prema tome.
EDIT: A jbte, sad sam tek skuzio da sve sto ti pokusavas je naci nacin kako izbjeci poreznu. Gle pa nije posta radila epostu za ekipu koja prima pare vani pa onda prebacuju s racuna na racun u nadi da izbjegnu porez. Sanse su prije ili kasnije da ce te netko pitati kakave su ovo uplate i od kuda dolaze.

Sent using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: mann. 14.06.2022. u 16:22.
mann je offline   Reply With Quote