View Single Post
Staro 13.06.2022., 22:38   #2
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
I meni je pun k pametnih satova. Huawei gt2 sam proslijedio zeni. Iako njemu baterija traje u odnosu na Samsung npr.

Nemam ja zivaca za to. Pogotovo kad nesto radim, a malo malo mi iskace neka notifikacija.

Ili pak po mraku mi se krene display sam od sebe palit ako slucajno zarotiram ruku u polozaj kao da zelim pogledati vrijeme.

Sve su to stvari koje su me natjerale da se vratim obicnom satu.

Obzirom da sam izgubio gshock koji sam dugo nosio (gdf100-1a), istina ne svojom krivicom, odlucio sam se opet nabavit neki takav sat s vecim brojkama. Na kraju sam nabasao na casio ae-1500wh sa ogromnim brojkama i taman funkcionalnostima sto mi trebaju za svaki dan - datum, timer i stoperica.

Kod nas me izasao ravno 400 kn. Da sam imao vise strpljenja mogao sam ga naruciti izvana za 250 kn, al ne zalim.

Isto tako, dosao sam u napast da nabavim neki analogni sat. Prvo sam razmisljao da uzmem seiko 5, al na kraju sam odustao jer mi se neda zezat sa servisiranjem mehanike.

Nakon dosta mozganja se odlucio za nepoderivi quartz, casio duro, mdv-106, batman edition 😁

U europi ga naravno nema za nabavit jer se jedino radi za USA trziste tako da sam ga narucio preko bare. Izasao me oko 700 kn, duplo vise nego tamo kosta, al ajd, vrijedi svake lipe.

Na kraju, sta reci nego da sam prezadovoljan s oba sata.

Digitalac mi je za svaki dan za sljaku, a analogni za vikend i kavice 😀

Evo koja slikica satova

Cuky je offline   Reply With Quote