View Single Post
Staro 11.06.2022., 01:34   #533
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kad smo kod tisine, serija 4 bosch perilica - jel i vama pocne zvizdati kada ugasi centrifugu dok se motor zaustavlja? Nebitno je li centrifugirala na 800 ili 1400, uvijek kod zavrsetka i spin downa zvizdi piiiijjjuuuuuu. Kao kada pada projektil, pa se sav scimam
Ček jel to misliš na "sistemsko" beepanje ili baš zujanje motora... ako je interni speaker, ima u RTFM kako to sve pogasiti, stišati, pojačati.

Ubio sam sva ta oglašavanja.

A sad baš da je tiha u radu, ne bi baš rekao, ali velim sve mi se čini da je ona prva od uređaja za zamjenu.

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Pa proizvođači inače daju rating mašinama na temelju nekog ciklusa od xxx pranja godišnje. Nije im teško namjestiti i da se mehanički razlete nakog toga, a softverski još lakše.

Samsung forsira svakih 40 pranja poseban program za čišćenje bubnja.
Ako se ignorira, prvo pali ledicu na displayu, nakon toga nakon pranja se ne ugasi odmah nego stoji neki simbol na displayu i malo pomalo kao da ta odgoda sve dulje traje. Nisam testirao što bi bilo kad bi to dulje ostavio, možda bi stala do dolaska servisera. Kao što neki auti stanu kad se ne servisiraju na vrijeme
Super ekološka i šparna mašina, radi forsiranja novijih tekućih generacija detergenata koji ostavljaju naslage u mašini svako malo traži poseban program da se to očisti.
Tu sad dolazi ekološki moment - taj poseban program za čišćenje bubnja vrti 2h na 70 °C i pritom bubanj napuni preko pola vodom. To je poprilična količina vode za grijati 2h.
Pitam se da li je to uračunato u onaj A+++ rating mašine po pitanju potrošnje
Da i navedeni Bosch ima tako neku sličnu foru i reko ajde da ja upalim to po PS-u kako kaže u manualu... majketi vode i pjene tona isto oko 2h.
syss je offline   Reply With Quote