Citiraj:
Autor syss
Jep to veselje nas je isto dočekalo sa serijom 4... Svako malo javlja da je dolje filter zaštopan. Kupili dodatno 2 orginala koji i nisu nešto astronomski skupi i onda imamo svaki put čist da ga stavimo nutra, doduše to se stvarno sada nije desilo već dosta dugo, ali i dalje gorak okus za tako jednu "renomiranu" firmu.
|
Vidiš ja nakon posjedovanja Boschove sušilice serije 4 kupio sve aparate Bosch pri adaptaciji stana.
Imali smo Gorenje vešmašinu koju je za vrijeme jamstva od 5g već 2x serviser popravljao, a i kada je radila nije prala baš bajno.
Whirlpool frižider - već 2x serviser bio za vrijeme jamstvenog roka... u stvari to je još jedino što je ostalo staro i da nije Bosch.
Sušilicu smo maltretirali svaki dan (dvoje male djece), filter kod bubnja čistio svaki dan "al na suho" - skužio sam da taj lint koji ostane na njemu super bere ostatak pa s onim največim dijelovima koje u startu odvojiš od filtera prebrišeš filter do kraja i sve super pokupi. Ovaj drugi filter dolje sam čistio možda jednom u 2mj... ako i toliko.
Nova vešmašina je kombinirana serije 6 (najbolji njihov model) i iznenadilo me to što nema toplinsku pumpu. Cijelo sam vrijeme računao da ima jer zašto ne kada ju je imao stariji model sušilice serije 4, kada ono kifla. Primijeti se da je veš osjetno topliji nakon sušenja (čak bi rekao vruć) naspram stare sušilice, a i lošije ga osuši. Prednost je jedino što nema niti jednog filtera osim onog koji ima svaka obična vešmašina.
I još jedan razlog zašto sam uzeo Bosch perilicu/sušilicu je njihov aquastop i jamstvo da pokrivaju svu štetu u slučaju izbijanja vode jer nemam sifon u podu.
Mi smo počeli lagano izbjegavati sušilicu jer smanji veš, a i brže se uništi. Kod klinaca koji rastu ni nije toliki problem jer prerastu prije nego se uništi, al kod nas odraslih je.