Citiraj:
Autor c-shadow
Pa dobro, to može biti i nešto drugo, a ne brava vrata. Kako riješiš problem u tom slučaju?
E to stvarno sad već smrdi na elektroniku problem.
|
Ne, ne, brava vrata je 100% jer čuješ kako se ne zaključa, samo nismo stiskali (za sad) vrata i pokretali ponovo nego jednostavno 2-3-4 puta stiseš "Play" i odradi svoje.
A ovo za elektroniku... da, sve mi je jasno kad mi je bolja polovica ukazala na to. Reko to ide kroz prozor kroz godinu dana jer će biti programator, pa ajd usput i brava, pa ajd usput i STO MILJONA MARAKA popravak
Citiraj:
Autor xlr
A susilicu sam na vise mjesta citao da Bosch to nije bas najbolje odradio s filterima, ili tako nesto, dosta prigovora uglavnom...
|
Jep to veselje nas je isto dočekalo sa serijom 4... Svako malo javlja da je dolje filter zaštopan. Kupili dodatno 2 orginala koji i nisu nešto astronomski skupi i onda imamo svaki put čist da ga stavimo nutra, doduše to se stvarno sada nije desilo već dosta dugo, ali i dalje gorak okus za tako jednu "renomiranu" firmu.
Citiraj:
Autor Visage
Syss je davno razmatrao, srecom da nije kupio Beko smrtonosnu seriju susilica 
|
Nije sušilica bila u pitanju ak se dobro sjećam nego samostojeći štednjak za mater... kupili top model, Made in Turska, radi ko singerica sa 5g gare. Boca plina svakih 6 mj. i jedini layout koji je pasao u kuhinji: 3plin + 1struja