Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 08.06.2022., 14:45   #3753
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ocistio je rodjo jos jednom, ali ovaj put je raskopao sve na sastavne dijelove i sat vremena je prao vrelom vodom i kompresorom. Ventilator je bio cist, ali je imao mali smek na vodu. Straznja kanalica (ili kako se to vec zove) je bila maaalo prljava, vjerojatno je odatle vonjala.

Odvod i prednju kanalicu sam vec isprao hektolitrom vrele vode i zep-om, a isto je napravio i on s kompresorom.

Nije mi sprejao nikakve mirise bas da vidimo hoce li jos smrditi.

Eno je vec nekoliko dana mirise na novu plastiku, nema smrada. Case closed. Sljedece godine mu dam stotku vise neka je raskopa cijelu, cisto da sprijecim ove gluposti. Jbga, svi su oni u zurbi i ne bi skidali ventilator itd...

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Moja je temeljito ociscena u 4.mj, nije smrdila nego je to bio dio godisnjeg ciscenja. Jedno kratko vrijeme sam se jos grijao, pa je pocelo hladjenje. Nakon 3-4 dana pocela lagano smrditi. Sad opet cekam istog majstora, covjek se cudi i pocinjemo sumnjati da smrdi odvod kondenzata jer je dijelim sa susjedima iznad mene, krenuo kondenzat u isto vrijeme i moguce da je to probudilo sranja... Klima blago smrdi i kad ne radi, tj hladni zrak koji pada iz nje ima vonj na ustajalu vodu. E sad, dal vuce vonj iz odvoda, budemo vidjeli. Kanalica je cista i ne zadrzava vodu, ubacio sam i tablete. Kondenzat izlazi iz odvoda.