Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Suđericu imam Beko , radi kao sat vec par godina iako je ružna ko noć. Jel turski ili kineski ne znam.
|
Turska, ako koristi neke partnere, ne navodi ih previse. Nevjerovatno je, povijesno govoreci, pojedini plemici iz DE ili Autrije, industrijske dinastije se u grobu okrecu, kako su ih pokupovali. Grundig je na takav nacin pao/kupljen, da je za citavo poglavlje. Samo, razvili su vrlo agilnu mrezu dijelova, te nisu skupi za servis, o bijeloj tehnici pricam. Nisam pratio ostalo recentno, samo sam se smrznuo, kad sam u japanskom TV-u vidio njihovu elektroniku
Syss je davno razmatrao, srecom da nije kupio
Beko smrtonosnu seriju susilica
Inace, jel netko od vas cuo za firmu Elektra Bregenz? Austrijska obiteljska loza, jasno, danas isto ima vlasnike - Turska !
Veli mi Mathias da on ima u dan danas u garazi, za krpe i kombinezone, Elektra Bregenz masinu iz 1991. godina, te da jos nije imao kvara!
Bas idem upisati, da vidim
nove modele i solidno se okrecu.
Citiraj:
Autor c-shadow
Moja Bosch suđerica kupljena je vani, za DE tržište i uvezena u HR 
|
Na Boschovom frizideru, od nekoliko zona hladjenja, ona u zamrzivacu se osebujno ponasa. Sve radi, ali katkad, kad otvoris komoru za duboko, sam se baca u super zamrzavanje, nista novo nije ubaceno, samo je staro vraceno.
Super bi trebalo u roku 24h se vratiti na zadanu vrijednost, no cesto ostane, te ga manualno vracam na odabrani -18. Posjetio me 2x serviser jer garancija je tek s pocetka, ali nije nasao soluciju, osim da idemo nositi na servis, a to mi se nije bas uklapalo.
Kompresor je, za sada, tih kao smrt, firizder radi dobro, pa nije smak svijeta.
...