Citiraj:
Autor syss
Opa znači nismo izoliran slučaj, serija 4... srećom kod nas (za sad) je problem samo prilikom pokretanja i dobiješ onaj klasičan dupli beep da akcija pranja nije uspjela uz klasično psovanje familije, boga i kineza 
|
Pa dobro, to može biti i nešto drugo, a ne brava vrata. Kako riješiš problem u tom slučaju?
Citiraj:
Međutim novi fičr je da se jednostavno "pogubi" u selektiranju programa... tipa staviš na program za beli veš i on izbaci da mu treba 30min, a za taj program treba mu brat-bratu min. 2h, ali to smo ulovili samo 2-3 puta do sada.
|
E to stvarno sad već smrdi na elektroniku problem.
Citiraj:
Inače igrom slučaja je kupljena ta Bosch vešmašina i naknadno njihova sušilica, pa reko baš da vidim jel kina pošto imamo i njihovu ugradbenu suđericu koja pak radi da ni ne znamo za nju... Na suđerici jasno piše kad otvoriš poklopac da je iz Poljske, a ova druga dva nisam uspio nać na vidljivim mjestima di piše otkud su.
|
Ja mislim da sam s Boschom završio.
Imali vešmašinu, nije se baš pokazala.
Suđerica serija 6, prolupala odvodna pumpa koju godinu nakon isteka garancije. Još radi tako, samo čekam da crkne, Inače radi tiho, ali kad izbacuje vodu onda urla ta pumpa.
Sušilica - ništa posebno po učinku, nakon par godina procurila voda otraga na spoju nekog lima i plastike - riješeno silikonom, isto čekam da krepa do kraja pa da mijenjam s nečim drugim.
Ustvari ne znam opće što kupiti kad odu suđerica i sušilica, o tome ću razmišljati kad dođe vrijeme, ali Bosch ne bude sigurno