Tema: BonBon
View Single Post
Staro 07.06.2022., 20:01   #2126
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zd
Postovi: 4,685
Citiraj:
Autor Lika091 Pregled postova
Ne trebaš čekat nego pošalji u chat preko aplikacije. Prvo se javi robotko a zatim trazi Agenta. Inače nisam nikad čuo da prebacuju na kraju mjeseca nego odmah, jbg propao paket ali bit ce ti 2g odlična cijena pretplate.

I svi smo prelazili s bonbon bonova na bonbon pretplatu s umanjenjem od 40kn.

(uvijek se pozvati na cjenik)

Tako samo još 0.5GB iščupao jer SVAKI Pretplatnik u T obitelji (T com, bonbon) ima pravo na to. Pročitat cjenike. Obadva linka.

https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/cjenik-pretplata

https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo



Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk
Pokušavam preko aplikacije cijelo popodne skoro, stalno su agenti zauzeti... Hvala na info svejedno, pokušati ću još sutra kroz jutro ako ne uspijem danas.


Edit:

Napomena za one koji će tek ovo izvesti, treba biti stalno na mobitelu i doslovno svake minute provjeravati aplikaciju u slučaju da agent pošalje poruku... Poziv nije opcija, znači sve se radi preko poruka . Uglavnom kad se Bot javi na chat samo se pošalje bilo kakva poruka, tipa "molim vas spojite me s agentom", nakon čega treba jednostavno čekati i provjeravati aplikaciju redovno. Meni se jutros na poslu dogodilo da sam jedno 5-6 puta propustio priliku za komunikaciju s agentom samo zato što nisam u trenu kad bi mi isti poslao poruku odgovorio u roku od 2min. Nakon 2min agent napušta chat i sve ide isponova - što je jako frustrirajuće. Uglavnom, na kraju sam uspio riješiti Jako veliku kombinaciju za 75kn , čekanje se isplatilo
__________________

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 08.06.2022. u 15:53.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote