Citiraj:
Autor Pupo
Idem sad na posao i čekam na semaforima, i naravno lik na motoru vozi slalom i gura se između traka i zapne me za retrovizor.
Pokažem mu da stane i kao potvrdi mi, ali naravno, dok se nije upalilo zeleno
Štete gotovo nemam, mala ogrebotina al bi ga prijavio zbog pederluka ako ništa drugo. Dal mi se vrijedi zahebavat s tim? Imam regu.
|
Mene je žena pogodila na rikverc u standing still poziciji na crvenom jer eto... zašto ne. Stali izmijenili podatke i kao joj dogovorit ćemo se jer je auto na firmu, možda bi ja platila ovako bez osiguranja, mora vidjet s mužem (križanje Heinzelove i Branimirove, skretanje ulijevo smjer prema jugu sa Branimirove)... uplašila se sva i reko oke gle nema maltene na autu ništa osim par crta na štosdenferu koje će se vjerovatno proširiti kroz vrijeme (što naravno i je).
Pa je krenulo javljanje da je na poslu da će se javiti kasnije, pa preko idemo na muriju i ja reko oke, a završilo na vacap porukama da ona mene nije udarila i da joj prestanem remetiti mir
Ženin auto bio koji nema kameru, ali na križanju itekako ima kamera... ma reko ženi pusti, karma is a bitch.