View Single Post
Staro 06.06.2022., 18:16   #505
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
A jesi probao usporediti prosječno vrijeme pranja te stare AEG i novijih mašina? Sve neki kvazi-ekološki programi koji traju i po 3-4 sata, niska temp, puno namakanja i tumbanja u 2 deci vode. Detergenti naravno moraju biti ovi novi ekološki, skoro isključivo tekući i još na kraju možda ne opere kako treba
Ah, da prije su postojale kategorije poreza na budale, danas je porez na ekologiju na....

Ne znam jel to ima samo top model Miele, moguce i druga imena? Znam da mi je susjeda na Krku rekla, da nikad nije kupila deterdjent za svoj Miele model, vec ubacuje dva ili tri uloska s deterdjentom, u predvidjene utore, koji mogu trajati vise tjedana. Lukava igra, cisto, nema sipanja, a dodatni novac ostaje proizvodjacu masine.

Bas danas nam Bosch dijeli lekcije (imam njihov frizider) da moramo kupiti njihove sudjerice, inace smo, nedogovorni divljaci koji ne cuvaju okolis. Na sto je svijet dosao, a mediji pomazu, da se korporacije obracaju kao humanitarci.

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Na kraju se riješio mašine i kupio Zamzunga. Zasad radi ok, plaćen 2/3 cijene od adekvatnog Boscha, 5g gare, nakon toga ako krepa bacam bez razmišljanja i uzimam novo. Ne volim bacati stvari, ali više ne ide drugačije. Potrošačko društvo smo jbg.
Da, nije lako birati danas Veli mi serviser, kupila zena Whirlpool masinu, odvalila se vrata tocno pred kraj garancije, masina oko 3k, a za ta nova vrata traze 1200 kn. A nek te sluzi i ne kvari se.

...
Visage je offline   Reply With Quote