Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 06.06.2022., 15:49   #3720
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Kak si zadovoljan?
Taman gledam tu uzet starcima za boravak i blagavaonu, i sad mi se ovaj Hisense sviđa jer je cijenom dosta niži
Pa meni je dobra, bolje hladi jer je jaca (imam puno opreme/kompova u randoj sobi pa kad se to sve popali trosim 3+kW te vise nisam mogo spustit temp ispod 26C sa Fujitsuom (kad sma ga kupio 2016 grafe su trosile 150W sad su presle 300W pa je ispuh puno topliji te imam vise opreme/potrosaca pa se nakupilo topline ).
Vanjska jedinica je cak nesto tisha od Fujitsuove 2.5kW koja je bila na istoj poziciji (na iste nosace je ugradjenja-zamjenjena).

Jedino je daljinski od Daikina ko djecja igracka izgledom (kvaliteta izrade je ok ali izgledom smijurija naspram fujitsuovog) ali s obzirom da je meni to cisti ON/OFF jednom kad ustelam temp i poziciju krilca nisam se cak trudio ni WiFi modul kupiti (300kn doplata kod Daikin Sensire) nesemta me takav dlajinac za svrhu kojoj je namjenjena.

Onaj Malezijski Daikin (imaju M u oznakama) ima pristojan/lijep daljinski ali moj "klimas" mi nije znao reci kakve su na duge staze (ugradjuje/servisira mi klime vec 15+ godina a te malezijske Daikine tek zandjih par godina pa neznamo jos kolko su pouzdani/trajni) pa sam ipak isao na klasicni Daikin.

Sad sve zajendo u kuci imam Toshibu 5kW, Daikin 4.2kW, Mitsubishi MSZ 3.5kW i Fujitsu 2.5kW u pogonu tak da mogu reci da sam isprobo SVE "japance" (imao sam jos i malog Daikina 2kW do 2016 te njega je zamjenila Fujitsu jer je to bio stari Daikin koji nije bio inverteski).
Mmeni osobno se najvise svidja i izgledom i kontrolama/te daljinskim i samim radom Mitsubishi kojeg imam gore na katu (evo 6ta godina dok mi je Toshiba 15ta godina u pogonu). Nekako mi je Mitsu najtishi a super radi/hladi i u tom super tihom "sleep" modu (u spavacoj sobi u potrkrovlju je) a godinama sam ga korisito i za grijanje cca 10-11 mjesec prije nego sam uveo plin pred-prosle godine (cisto da nemoram lozit na drva za manje temperaturne pomake).

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 06.06.2022. u 16:00.
Lewis je offline   Reply With Quote