View Single Post
Staro 06.06.2022., 15:48   #501
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Nama je otisao top model AEG-a Lavamat 8x update iz 1999., koji nikad nije vidio kvara. Puna metalna vrata, motor +1600, te godine je bio po svemu bolji kad smo komparirali Milicu i ostale. Prije dva tjedna otisao motor i kako je riknuo filmski, tako je malo i plocu pomilovao, pa je, za slobodu i cistocu pao pokoji mosfet i jos ponesto. Motor obnovljen, ploca sredjena. Sad ima krasan zvuk.

Prije odluke dal da se zezam s kupovinom nove, otisao vidjeti novitete, te kad sam shvatio koliko bi morao dati (+5k na vise) da imam ovu kvalitetu i snagu okretanja, bez razmisljanja sam isao na popravak.

Kad sam isao listati dijelove, izvore, nisam sto godina komunicirao u bransi, nemam pojma, tko vise koga zastupa, prodaje...

Najvise me zacudilo Gorenje, koji je prije po dijelovima bio Fiat, a onda saznah za nove vlasnike, te nastavak price. Pa pitah, gledah, cisto statistike radi kod nas, sto bi danas covjek, koji s ulice ide kupovati masinu birao, da hoce najpovoljnije proci, ne pretplatiti, te ne castiti prodavace dijelovima.

Od nekolio izvora/servisera, najvise cujem Koncar i Beko. Veli po nicemu nisu bolje, kvare se kao istale, ali su sadasnji Fiat za dijelove. Za njih, veli, dijelove imam najbrze od svih, te nisu skupi kad nesto ode neplanirano.

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Meni je ono ... WoW da je netko ne pali svaki dan 😁🙄
Samcima je katkad teze poloviti.

A nisu samo djeca. tu su stariji i nepokretni, razne bolesti, gdje prakticno svaki dan nesto se okrece. Pa kojekakve radinosti....

...
Visage je offline   Reply With Quote