Citiraj:
Autor johnsmith
Mislim da imam gremline u mreži. Firestick (FHD) najednom ne može više pristupiti smb shareu s wd mycloud diska. Odnosno, kao da kroz file manager pristup ali samo direktorije prazne pokazuje 
Kroz linux sam s istim userom mountao taj smb share i uredno sve radi, znaci nije do myclouda. Smb je podesen normalno, min v1, max v3 u kodiju. Imao kodi 18.5 stavio 19.4, isto se ponasa. Pobrisao cache i data, rebootao vec 14 puta. Ko da me namjerno %$$)#" 
Stick je spojen na wifi, naravno.
|
Oca i majku poskidao sto sam uopce isao staviti 19.4, nebi vidio mrezu na kompu pa to je cudo jedno. Umjesto da ide na jos jednostavnije ide na jos kompliciranije, moras dodijeliti usera s passwordom kojeg ces upisati, pa koju P materinu ce mi dodatni user ako sam stavio otvorenu mrezu unutar kuce, tamo netko stvarno nema pametnijeg posla nego raditi piz*arije
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=362113
Ovo napokon radi, znaci SMB min i max staviti na verziju 1. Poslje toga dobijes mogucnost da nakon restarta moze biti ukljucen Legacy mode i onda sve proradi. Ajme majko 4h ludosti :-D
EDIT:
Thanks everyone for help posting the fix for this version.I'm not sure why this is happening, having SMB should be standards and I don't know why it is getting more complicated each time.
This is the step I took and got it to working.
Go to setting > service
Enable Expert mode
Set min requirement to SMBv1 (you need to restart and come back)
Set max requirement to SMBv1 (you need to restart and come back)
At this stage you will be able to connect SMB now but got stuck in user/pass. This doesn't work with non-user/pass folder.If you want to access the folder then do the step below:
After the above setting, Now Legacy mode will be available turn it ON (you need to restart and come back)
DONE!