Citiraj:
Autor djzuza
Jesi li siguran? Jer ovo stoji na njihovoj web stranici:
*Nakon potrošenih 100GB internet prometa u Savršenoj, odnosno 200GB u Bezbrižnoj, brzina se spušta na 2 Mbit/s, a za nastavak korištenja dodatnih 50 GB po brzini do 400 Mbit/s na 4G+/LTE mreži, odnosno do 1 Gbit/s na 5G mreži, potrebno je poslati SMS na 13125 s ključnom riječi SURFAJ.
Do sada sam potrošio u mjesecu oko 120 gigabajta. I dalje šiba punom brzinom. Stigao mi je SMS koji me podsjetio da pošaljem ključnu riječ za nastavak surfanja po punoj brzini, namjerno to nisam napravio, no svejedno se brzina nije smanjila.
|
da siguran sam, koristim savrsenu tarifu vec punih 5 mjeseci i samo sam prvi mjesec poslao poruku za jos dodatnih 50gb i to samo jednom ali sam malo kasnije skuzio da nema potrebe jer nisam primjetio nikakvo ogranicenje brzine.
jedan mjesec sam potrosio terabajt i pol jer sam strimao igre preko Gforce now i nije bilo problema , inace mi je potrosnja izmedu 500 i 700gb mjesecno.
imam cat7 router B535-333 a brzine mi se krecu oko 60mbit/s tamo poslije 4 popodne pa do 11 navecer, a ostatak vremena u danu idu preko 100mbit/s, zadovoljan sam, jedino sto je problem sto se ne moze raditi port forward jer se na 4G tarifi dobije privatna ip adresa.