View Single Post
Staro 04.06.2022., 16:26   #1468
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ako ti se model svidja kao model, onda ga zemi, ali ako je zastita komparativna prednost odabira, onda imas i drugih modela. Moj Xiaomi je IP54, dakle, deklarativno nijansu ispod navedenog. Puno puta se vozio po laksoj kisi, nije bilo problema. Imam u torbici silikonsku zastitu za ekran, ako bas lije, da se ne moci.

Druga stvar, razumne situacije da te ulovi normalna kisa, doci ces doma, vise manje vecinom romobila bez problema. Sve jace, tipa pljuska, ili kontinuirane jace kise, sklapas i trazis drugi prevoz. Nedavno me ulovio iz ducana pljusak, cim se smirio, dvije stranice tramvajem skratio gnjavazu i nema problema.

A i 10-ke nisu carobna formula za sve romobile. Romobili koji su zamisljeni da imaju amortizaciju, posebno koji imaju kvalitetniju amortizaciju, vise se nego dobro voze na 8-icama. Za modele bez amortizacije, oni su znatni pomak kod penjanja, te subjektivnog osjecaja na neravninama.

Samo, precjenjivanje sposbnosti zaustavljanja, kombinacije prevelika brzine + nepoznata cesta/put, niti jedan kotac te nece spasiti od nezgode. A kisa sigurno nije za nestrpljive ili od zurbe.

...
Visage je offline   Reply With Quote