View Single Post
Staro 04.06.2022., 06:51   #1
djzuza
Premium

Datum registracije: Jul 2007
Zamjena parice s 4G internetom

Pozdrav ljudi! Ima li ovdje onih poput mene koje je počela živcirati telefonska žica i odlučili su prijeći na 4G internet jer im optika nije dostupna?

Ima li netko od vas iskustva sa smanjenjem brzine na Savršenoj tarifi nakon potrošenih 100 gigabajta? Stavio sam skidati neke stvari (laptop, hotspot), debelo sam premašio 100 GB i došla mi je obavijest da pošaljem sms poruku za nastavak surfanja po najvećoj brzini, ali mi se brzina nije uopće smanjila.

Nakon premašenih 100 GB
https://www.speedtest.net/result/13229847320

Još uvijek nisam poslao SMS, i dalje je brzo.

Razmišljam kupiti 4G ruter i da uzmem još jedan broj na Savršenu tarifu pa da se mogu riješiti telefonske žice, ali ne znam što očekivati.. Možda je ovo neka njihova greška u sustavu?

Vidim da HT nudi Gigabox za 300 GB po maksimalnoj brzini, a nakon toga brzina pada do 4 mbit/s.
Dok u Savršenoj tarifi nakon 100 GB brzina pada do 2 mbit/s, a za nastavak surfanja po najvećoj brzini treba poslati sms SURFAJ na 13125.

A1 Homebox mi nije dostupan.

Što biste vi izabrali i zašto? Nisam zahtjevan korisnik. Youtube, čitam vijesti, gledam Netflix.. Jedna sićušna mogućnost je da kupim PS5, ali to je još prije ne nego da.

Možete li mi preporučiti neki kvalitetan 4G ruter?
djzuza je offline   Reply With Quote