Citiraj:
Autor vga killer
Nemoj puno očekivat jer ces se razočarat, nije to napravljeno za stazu. Kolko god je super udoban ovako i relativno ok za brzu voznju, tolko nije za stazu.
Plus kaj moraš pazit na automatsko šaltanje dok si u manualnom modu jer bez flashanja DSG-a nemreš ugasit da sam prešalta kad dode do blokade.
Skoro sam se na Grobniku spizdio zbog toga kod riječkog zavoja....taman napunim treću u laganon desnom i da ću krenut kočit za riječki kad budala prešalta sam i destabilizira cijeli auto jer sam baš u tom trenu nagazio na kočnicu...iritantno do bola
|
To sam vidio da se događa na drugim DSG-ima ali nisam očekivao i kod ovog. No dobro, jbg...što je tu je. Možda kasnije riješim to flashanjem, ima vremena. Prvo uživanje u automatiku, ipak sam se navozio dosta sam mijenjajući brzine, red je odmorit lijevu nogu od kvačila

i ruku od šaltanja.
Inače jučer konačno isprobao i ACC (ili po naški Automatsko održavanje razmaka) na Passatu (isti klinac ima i moj). To je milina za putovanje. Sam koči, održava razmak. Za put top top.