Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.05.2022., 13:27   #61483
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Imala sestra do nedavno, 135ks automatik (isto 1.4, multiair model). Mislim da je sve suprotno od Pande i prodala ga je jer nije baš praktičan kao ista (kupila novu Vitaru). Udoban je i na puno većoj brzini ali ako se većinom voziš po gradu, Panda ti je bolji izbor
Nisu to isti motori, ovaj nije multiair. Javi se ako zelis đir u pandi (dok je jos u mene) pa da vidimo oces promijenit misljenje.
-->
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
Vidio sam to za hranu preko drugih izvora

Jel to ona Panda 100HP koju nemreš nigdje nać? Ne bi ja to prodavao iskreno... Biće legenda (unatoč felerima koje uočavaš)
Je. Ima ih jako malo ali da ce bas bit legenda - nece tako brzo. Evo slika u spoileru ispod (ogromne su slike).

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Imala sestra do nedavno, 135ks automatik (isto 1.4, multiair model). Mislim da je sve suprotno od Pande i prodala ga je jer nije baš praktičan kao ista (kupila novu Vitaru). Udoban je i na puno većoj brzini ali ako se većinom voziš po gradu, Panda ti je bolji izbor
Nisu to isti motori, ovaj nije multiair. Javi se ako zelis đir u pandi (dok je jos u mene) pa da vidimo oces promijenit misljenje.