28.05.2022., 22:52

| 

| 

| 

Nikad sit, uvijek žedan 

Datum registracije: Jun 2005 

| 

Citiraj: 

Autor  Hamm

Gledao sam Viofo A129 Pro Duo ali mi je mrsko raskapati plastike itd… 

| 

Citiraj: 

Autor  Visage

U gradskom imam vec datumski staru Viofo A119s V2 + GPS modul koji je na sajbi stalno, te na koji ga skidam i vracam po zelji. Bio je na svim listama preporuka, vidio kod poznatih i uzeo. Kupio sam sa svim opcijama i napajanjem za stalnu konekciju. Zadnju opciju, nemam stalno, jer jako brzo moze isprazniti aku, posebno po gradu, sa sto voznjih, ali kratkih voznji ponekad po gradu. 

Slika i dalje odlicna, rega se uvijek vidi i u najgorem vremenu. Jednostavno radi. 

Imas nasljednika 119 v3 koji je jos nadogradio. Firmware je redovito, zajednica odlicna, samo nisam stavio zadnji, vec godinu ili vise, radi sve kako treba, pa se ne zamaram. 

U velikom imam A139, kojeg sam kupio iz krivog razloga, jer mogao sam naci nesto povoljnije, ali eto, Viofo je stekao povjerenje. 

119 v2 (za novce) ili v3 vjerojatno ce ti biti vise nego dosta. Prilicno pouzdan, mozda ga i ne trebas kupiti novog. 

... 

| 

Tnx, čitao sam i neke revjue za tu kameru, svi hvale al moram priznat da je i cijena takva. Malo mi je preko budžeta, ili ću morati čekati neku akciju.

Citiraj: 

Autor  Kruno M

Ja koristim 70mai pro, radi dobro ja zadovoljan. Imam ju nekih 2 god i radi super. Sa GPS modulom. Isto tako ima bateriju pa u slučaju da netko udari parkani auto snima nekih 30tak sekundi video. 
Zanimljiv feature je ADAS ali ga ne koristim jer auto to ima. Isto fora je glasovna naredba "Take picture" Pa hvatam kojekakve zanimljivosti na brzinu    

| 

Citiraj: 

Autor  2 die 4

70mai A800S 4K
u kombinaciji sa
 70mai RC06 Stražnja Kamera
Već godinu i pol veselo dela, ima i ADAS sustav pomoći vozaču koji je fora ali sam ja isključio opciju upozorenja za prelazak u drugu traku jer ga hebe lagano kada je sunce na horizontu i ostavio samo uključeno upozorenje o blizini vozila ispred i kada stojim da upozori da se vozilo ispred pomaklo (korisno u gradu na semaforima)

Svaka preporuka.   

| 

Ovo mi je već u budžetu, pogotovo s alije. 

Sve sam se nećkao bi nebi uzimao, al fakat ima idiota. Nekidan na semaforima zeleno i idem ravno ali malo kasnim za kolonom jer tek stižem na semaforima, ali tipu iz kontra smjera koji ide lijevo nije se dalo čekati i pred mene i maše rukama nešto. Nebrojeni prolasci ekipe kroz crveno, oduzimanje prerdnosti... Trubljenje od iza jer ne želim ući u križanje jer ne mogu izaći iz istoga a ne želim ostati u pola. Vozačka kultura na nuli.

Citiraj: 

Autor  1v@n

Kakve drame… Spojit ćeš ga na Android Auto/Apple CarPlay i imaš bolje, responzivnije i aktualnije karte nego bilo koje tvorničke. 

| 

Kad već spominješ taj CarPlay, nekidan hoću to probati. I je*em se pol sata s tim al nema šanse da pokrenem i odustanem na kraju. Da bi mi frend kasnije rekao da moram imati Siri omogućenu da to koristim. Debilana na najjače.  

| 

| 

|