View Single Post
Staro 25.05.2022., 11:23   #15891
Dalthor
Registered User
Moj komp

Dalthor's Avatar

Datum registracije: Aug 2019
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pogledao 2 epizode Boba Fett-a, ne paše mi, nisam nastavio dalje. Možda se vratim jednom prilikom. Mandalorian mi je dosta bolji bio.r
.
Mandalorian se pojavi zadnje 2 epizode bobba feta i iskreno to su najbolje epizode pa se prisili pogledati, pogotovo ako planiraš gledati drugu sezonu mandaloriana i ostale serije iz SW universa jer će vjerojatno priča biti povezana.

od serija u zadnjih tjedan dana završio:
Twenty Five Twenty One - Korejska romantično sportska drama o curi koja čita dnevnik svoje mame u periodu kada je išla u srednju školu i još cca 7 godina iza, i prolazi kroz mačevalački uspon, ljubavne, prijateljske i životne probleme. Serija ima 16 epizoda od cca 80 min svaka, ali meni niti jedna nije bila dosadna ili preduga i fino je tekla priča tako da preporuka svima koji vole takav žanr i korejski način.

Peacemaker - Serija je čisti trash, ali po meni odlično napravljen. Očito James Gunn uživa snimati ovako jer mi se čini da ima razriješene ruke, jer serija ima gomilu krvi, neprimjerenog humora i ostalih stvari koje bi bilo gdje drugdje bile too much, ali ovdje nekako baš pašu. U svakoj epizodi sam se nasmijao više nego u većini humorističnih serija i filmova u zadnje vrijeme. Kome se svidio zadnji suicide squad, i ovo će mu biti dobro ako ne i bolje, ostalima bolje zaobići.

One of us is Lying - Teen mystery serija o 4 srednjoškolca kojima umre kolega pred očima dok su svi bili na kaznenoj nastavi, pa su oni glavni krivci i do kraja sezone pokušavaju raskrinkati tko je kriv. Serija je zanimljiva i napeta s dosta preokreta, makar ima dosta nelogičnosti ako u većini ovakvih filmova i serija. Za završetak priče se čeka druga sezona.
Dalthor je offline   Reply With Quote