Ma ja vas ne kužim, vi mislite da su neki zlikovci i vanzemaljci iza tih shopova u kojima kupujete, pa odmah, nakon vašeg osobnog zajeba vi krenete prebacivati lopticu njima da bude njihov trošak i još ih prcate sa ministarstvima?
Darjan, ti si tu 20 godina, poznaju te mnogi imenom i prezimenom, i spominješ prijavu poreznoj i ministarstvu gospodarstva. Mene bi osim srama i stida, moju grešku prebacivati drugima da je ispravljaju bilo i moralno upitno.
Zamisli da netko ide tebe prijaviti poreznoj jer rudariš kriptovalute i trguješ a nisi platio kune poreza i propadne ti investicija od nekoliko stotina tisuća kuna jer ti porezna odrapi kaznu, zapljeni opremu i ti ostaneš kratak.
Meni je jasno da protis ima takvu politiku, njih boli klinac za kupca, zarade 50 kn na nekom laptopu/kompu ili 20 kn na monitoru, nije im bitno ništa osim da zarade tu siću i ko zadnji klošari spuštaju cijene na nabavi za 1 lipu.
Ali budi iznad njih, priznaj da si pogriješio, pošalji nazad, izgubi 30-40 kn i budi faca.
Generalno svim shopovima se to događa, ekipa naruči i pravi se grbava onda te ko zadnje pice trče državi pod suknju tražiti zaštitu.
Sorry na OT, neka mod obriše, u biti sam ću si prijaviti post pa ako nije na mjestu će već netko ga obrisati.