Citiraj:
Autor mpx
Hvala na dobrodošlici 
|
Nema na čemu.
Citiraj:
Autor mpx
Vidim da više ljudi sudjeluje u skeniranju; pa je ovo pitanje za sve 
|
Istina, više ljudi je sudjelovalo u ovom projektu, iako je upravo kolega Borgy napravio najviše. Ja osobno sam skenirao dva časopisa (i doslovce poludio od natezanja sa skenerom, bilo mi je dosta) dok je kolega napravio sve drugo. Ali smo zato Exy i ja nabavili i arhivirali Hacker CDove i DVDove. Naravno, one koje smo imali - postoji nekoliko rupa u kolekciji...
Citiraj:
Autor mpx
Još jednom svaka vam čast ljudi, vjerojali ili ne, u svijetu postoji cca desetak osoba maksimalno koji se bave izradom kvalitetnih skenova starih časopisa za videoigre!
|
Vjerojatno zbog vremena i truda kojeg ovakav posao traži ... ne usudim se ni pomisliti koliko je vremena potrošio na sva ta skeniranja, ali mogu iz osobnog iskustva reći da je samo arhiviranje Hacker CDova bio mukotrpan posao koji je trajao cca tjedan dana. Ali tjedan dana intenzivnog posla, gdje sam se doslovce i samo posvetio tim CDovima, bez ičeg drugog. Naravno, pomoglo je i to što sam nezaposlen i sa puno slobodnog vremena, inače bi se cijeli posao odužio na barem 10-ak dana ako ne i više