View Single Post
Staro 24.05.2022., 15:10   #11863
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
I btw, krenuo sam se natezati s Protisom. Koje dno od shopa.

Citiraj:
Autor Karlo666 Pregled postova
Neznam zašto gledaš po takvim stranicama za TPLinka VR600 a i VR600 je već dosta star model.
Za malo više novaca se sa Amazon.de da naručit VR2100 ili VR2100v
Obavezno pripaziti da je EU varijacija modela.
Znači ok, ajde uzet ću VR2100 ili VR2100v, međutim EU verzija nigdje ne piše. Piše V1 ili na nekima piše DE verzija. Na nekima ništa ne piše. Ebay ili amazon svejedno.

Kako znati koji je koji? Npr evo konkretno ... OVAJ ... nije da mi treba voip, ali ako već može, zašto ne? PITANJE: ako je DE verzija, da li će se u ovom slučaju moći zakačiti Speedport na TP-linka ako VOIP ikad bude trebao?

Edit zadnji...

Nisam mogao odolit VR1210V za 59 eur sa postarinom. Ne znam sto mi je bilo, nije novi, ali je seller refurbished i seller ima 99% feedback na 100.000 ocjena i cijena s postarinom je predobra da bi preskocio. I ima 35b. Valjda budu opcije za sve, ako nista ce sluziti kao modem

Ja stvarno ko da sam pao s marsa. Sad cu i ovo morat cancelirat ahahahah prvo narucim onda citam reviewe ipak neka dode ovaj VR1210v jer koliko vidim to je krnja verzija punokrvnog, ali pise da podrzava ipak sve sto i veliki brat, osim slabijeg wifi koji mi je ionako nebitan.

Daj Karlo molim te skrati me muka i daj mi link na točno koji kupiti, a ne ovako "pazi da nije DE, mora biti EU" i slično pa se ja pogubim u ponudi pa naletim na nešto primamljivo kao ova jeftinjava.

Zadnje izmijenjeno od: dakky. 24.05.2022. u 15:57.
dakky je offline   Reply With Quote