Citiraj:
Autor Exy
Evo klip od 2 min iz TNG-a koji je bolji od svega što su Kurtzman i njegovo pleme idiota uspjeli proizvest u zadnjih par godina.
|
Iiii nakon 30 sekundi izgubio si paznju valjda 50% danasnje (puuuno mladje) publike. Too much words, man! Nakon prve minute se vecina ekipe ne sjeca ni zasto je Data pozvao Worfa u sobu, a prsti im refleksno svajpaju po Tiktoku
Star trek je po pitanju filmova, za mene osobno (!!!), zavrsio tamo 2009. kad je izasao Star trek movie (mladi Kirk, Spock i ostatak "blue balls" ekipe). Taj film... Taj film je sve ono sto me smeta i dan-danas u ST filmovima/serijama. Oke, prestali su nam paliti retine lens flareovima, ali svejedno. Kako je netko vec spomenuo, kao da si u svemir poslao hrpu kretena odabranih od milijun kandidata. Jbga, u nedostatku icega pogledam nesto od tih serija, ma nije mi to vise to. Mislim da sam sve te stare ST serije gledao barem 2 puta, kompletno cijele, maratoni itd. Valjda jer sam/smo odrasli na njima :/ A ja sam samo obicni gledatelj koji uopce ne ide u dubinu ST svemira niti mi se to da raditi.