Gledam činjenično stanje. Jedan je osvojio x naslova prvaka s Mercedesom, drugi je praktički tek sjeo u Mercedes.
Koliko različit taj bolid mora biti da se Hamilton odjednom, nakon što je 9 godina u Mercedesu i ohoho još u motorsportu općenito, ne može nikako naviknuti na bolid, dok dečko koji je iz Williams kante tek uletio u momčad...može.
I dajte me nemojte o tome da se navikava. Nije jučer sjeo u trkaći bolid da mu trebaju mjeseci da se navikne. Imao je jednako dugo kao i svi ostali na gridu. Nigdje nije zakinut.
Posao mu je da se navikne da ono što tim složi, a posao tima je da napravi fine tuning da oboje funkcioniraju što je bolje moguće.
Ako nije do Hamiltona, onda mu inženjeri ne valjaju? Ne budite smiješni.
Koji god da je razlog pa bio to možda i manjak volje/želje, činjenica je da je Russell bolji vozač trenutno.
Nitko nigdje nije rekao da Hamilton ne zna, i ne može. Pokazao je jučer da može, i svaka čast na vožnji, ali i dalje gledam činjenice, a one kažu da je iza Russella.
Ne znam kaj su pojedinci toliko nabrijani čim se spomene Hamilton.
Kontakt s Magnussenom...pogledaj nekoliko puta kadrove između 6. i 7. sekunde pa reci da nema krivice i s Hamiltonove strane. Posebno gledaj koliko se desni kotač miče od pasice u trenucima kad mu je Magnussen pored. Usporedi s Ferrarijevom putanjom ispred. Namjerno ili slučajno, ali Hamiltonu nije prvi put.
Za usporedbu, pogledaj Bottasovo ponašanje kad ga je Max obilazio izvana. Ne da mi embeddati zbog F1 prava
https://www.youtube.com/watch?v=hAi_4oyEgUs