View Single Post
Staro 22.05.2022., 23:08   #445
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: London
Postovi: 8,671
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Max je doslovno srao protiv ekipe kako nisu u stnaju napravit jedan "obicni" DRS da radi kako treba (nekoliko timova je imalo problema s time ove godine tak da ocito nije to bas tak jednostavno kako MAX misli) pa nemojmo umanjivati njegovo kmecanje uvelicavatitii HAMovo.
Svi (ili bar vecina) su oni placip...e kad nije po njihovom i kad neide sve glatko (nemislim na one koji nemaju nikakvih sansi za pobjede, njima postane svejendo nakon nekog vremena ali ovi koji sa sansama za pobjedama postanu takvi u zaru borbe ). Nije to MAXu prvo kukanje ove godine tak da ono....


Ali RB mi se ponio bas jadno prema Perezu, Perez je imao ziher pobjedu kad je Leclerc odustao i nevidim zasto mu nisu mogli dozvolit tu pobjedu, nije napravio nikakvu gresku u utrci (MAX jeste sa onim izletanjem) nego su ga otjerali u BOX treci put a kao bio je na 1 stop pa na dva pa sad na kraju na tri . Team orders na jako vec u 6 utrci sezone a razlika u bodovima nije bila ni blizu kriticne tj. da su mu dozvoili Perez bi bio svega 11 bodova (ili 12 bez najbrzeg kruga) iza MAXa a ovako je 25. Perez nikad u ovih 12-13 godina kolko vozi nije usao u sezonu ovako dobro i sad ga srezu odma na prvoj cetvrtini sezone .
Da, stvarno je teško shvatiti frustraciju pojedinca kojeg su dosad sjebali samo kvarovi bolida.
Ne znam o čemu bi pričao da ti DRS malo radi, pa malo ne dok se boriš za poziciju. O sinoćnjim tapasima?

Još je teže shvatiti da se RB preko Maxa bori za prvenstvo i da je Perez tu da obavlja zadaće broja 2.

Max treba obraniti titulu prvaka, RB treba ove godine osvojiti konstruktorski naslov. Nije previše komplicirano. Svake sezone ista priča, zašto bi i ove bilo drugačije.

Mene više zanima hoće li Russell dobiti status prvog vozača jer je pokazao daleko više.

A kukanje zbog pouzdanosti bolida i frustracije nečime što ne radi, a trebalo bi...i kukanje "dangerous driving", "my tyres are shot" i slične provale koje je dotični imao bome nisu u istoj kategoriji.
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je online   Reply With Quote