Citiraj:
Autor Marko :)
Znači onda ne razmatraš ni A1, pa ti jedina opcija ostaje HT budući da samo oni daju brigde. Uostalom, koliko je stvarno blokiran pristup routeru? Što sve možeš namještat, a što ti točno nije dozovoljeno? To je ono što me zanima. Doduše, ja bih imao vlastiti router spojen na njihov, pa mi to ne igra ulogu. Rekao bi im jedino da mi omoguće DMZ, da si na svom routeru mogu napravit port forward is sve 5.
Netko je također ovdje već pisao da mu nije radio ni DMZ ni port forward i da su mu u službi za korisnike rekli da je došlo do neke greške i da zato nije mogao to koristiti te da su mu riješili problem. Nekako sumnjam u to da ne dozvoljavaju port forward jer je to jedna od osnovnih funkcija interneta.
Što se rutiranja prometa tiče, evo gdje Telemach ruta:
https://bgp.he.net/AS205714#_graph4
Samo HT daje mogućnost bridge modea. Čak ni A1 ne dozvoljava bridge i rečeno je da se baš MORA koristit njihov Huawei router.
|
oni rucno otvaraju portove. imas ti opciju u ruteru sam ih otvoriti, ali to ne radi. to mi je lik i rekao u sluzbi da oni salju zahtjev i da ce to onda njihovi tehnicari odradit bla bla. uglavnom, nije da mi nesto precesto trebaju portovi, ali kad zatreba moras zvat. a druga stvar koja mi je bitnija je latency, a tu su ocito slabiji.
te brzine koje nude za te cijene su super, ali nije da nesto precesto downloadam nesto
ostat cu na a1 izgleda