View Single Post
Staro 19.05.2022., 15:13   #1471
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Taj pwm flickering imaju skoro svi ekrani na laptopima, ispod određenog brightnessa. Netko to vidi, većina uopće ne, iskreno se ne bih time zamarao previše ako ranije to nisi na ekranima primijećivao.

Što se tiče samog laptopa pa i nemaš neki izbor ako baš mora biti Apple. Air nije puno sporiji a znatno je jeftiniji, ako možeš živjeti sa 13".
Ovaj 14" macbook pro je malo težak po meni, moj envy 14" sa diskretnom nvidia grafikom je lakši 100 grama pa gledaj i na to pošto tražiš ultrabook.
Što se slow response time-a tiče, sumnjam da uzimaš macbooka za igre tako da se ni time ne bih previše zamarao.
Znaci da se bezveze dize prasina oko screen flickeringa na epl laptopima.

Ma gledal sam i 13" Air, vidi se da je manji ekran, al zato je na 14" ekran znacajno bolji, razlika je vidljiva i te kako. A nije da mora bit apple, gledao sam i ostale laptope u tom cjenovnom rangu, ne vidim mu konkurenta koji mu stoji uz bok. Eplu je adut odlicna baterija i da ne nabraj dalje, a sto se tice tezine ne igra mi tolko to ulogu..

Mislio sam da je MBP skup, a onda sam vidio da i nije bas tak, dok sam poceo gledat ostale laptope a to je sve iznad 18tkn..
Nekak mi se cini da je to najzaokruzeniji laptop, naravno, kamen spoticanja jedino vidim u samom OSu, al opet, to je pitanje navike tj prilagodbe.

Sto bi rekli, ovaj M1 Pro je speed demon
zvonac je offline   Reply With Quote