Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Meni se uključi VoLTE ali sam nedostupan. Ikonica bude na ekranu i ne mogu zvat niti me mogu dobiti. Vowifi mi radi perfekt. Ne da mi se tlacit s korisnickom sluzbom jer mi u pravilu voLTE ne treba koliko mi treba VoWIFi
|
Ja to nisam doživio ni na jednom telefonu. Ako volte uključen ili ne radi nikad mi se nije dogodilo da sam nedostupan.
Citiraj:
Autor xlr
Sve dok je kupljen u hr ili ima podrsku za nase operatere u csc-u. U suprotnom nista.
Isto vrijedi i za pixele, ako se nesto nije promjenilo, oni po defaultu nisu imali ukljucene postavke za nase operatere jer se niti ne prodaju sluzbenim kanalima na nasem trzistu (google je taj koji kroji softver za targetna trzista).
|
Ne mora biti kupljen u HR, al kakve to veze ima. Pričamo za europsko tržište ne za SAD i kinu. Uglavnom jedini telefon na kojem sve radi po pitanju toga.
Ovi ostali kinezi (izuzev onih koji imaju čisti android) nikad to kod njih ne radi kako treba. Malo radi malo ne radi, više ne radi nego radi. Imam 2 Realmea na jednom radi na drugom ne radi. I nije da je isključen u postavkama modema jer pokazuje da je aktivan ali software očito nije ažuriran po pitanju toga pa VoLTE/VoWIFI jednostavno ne radi.
U koji god samsung ubacim SIM volte/wifi radi savršeno, hoćeš onaj iz 2017. ili neki najnoviji iz 2022.