Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 17.05.2022., 01:28   #11379
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Znači li to da bi kinez tipa SMSL A100 ili DA-8s mogao biti ok ili da mu kažem da se protegne na nešto bolje?
Proslo je gotovo (ajme meni) 3 banke od masovnijeg ulaska mp3 formata. Koji je uz "demokratizaciju" formata i dostupnosti, odgurnuo kvalitetu i kulturu slusanja na najnize grane ikad. Pa je stoga i razumljivo odusevljenje i gotovo euforija kad se predje na nesto komponentarno, posebno po prvi put. Takva je trenutna prica s puno bezimenih kutijica koja cim zadovolje naziv DAC ili AMP postaju zadovoljavajuce. Tako da, ne bih ti mogao ista reci o kinezima koje navodis.

Znam da ima jako dobrih AB minijaturica, da su po elementima (kad platis) cak i posramili neke amere. Ako vam se ne svidi, imam dojam da ga kolega lako proda, mozda isti tjedan u oglasniku.Snage ime za Polka, zvuk ostavljam vlasniku na procjenu.

Bas sam pogledao u arhivu, sjetih se osebujnih Stereophile oglasa, gdje MP iz Polka, u maniri humora, ili anegdota se obraca kupicima. SRS, druga slika, mislim da im je bio najveci i najskuplji model s kraja 90-tih.

....
Visage je offline   Reply With Quote