View Single Post
Staro 15.02.2006., 10:50   #2185
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by pava
Evo bas citam kako zeljno ocekujete punkbuster no nazalost
to je smece barem za AA kako je god izlazio novi punkbuster
tako su izlazili novi bot-ovi a sad su neke sheme s lockanjem fileova pa ga punkbuster nemre ni skenirat. kad copim
nekoga da vara odma mijenjam server, kad ono isti qurac.
Citera ce uvijek biti i nemres im nis.
Stari potpuno si u pravu. Čak sam pročital da ti frajeri za 15 $ napišu skriptu samo za tebe .... Ali ako Ac/IW ispune svoje obečanje a bogme su ih pretnje za bojkotom uzdrmale, PB če očistiti največi dio toga. Ogromna je razlika da li na mapi seru 2 od 40 ili 30 od 40. A bogme i aktivni admini mogu puno napravit i to več sada. Bil na baušteli (Mitzek ) kad je admin osobno a ne automatika izbacivao igrače - mislim da je pratio sumljive a tu je i log po kojem se vidi ko kaj radi. Čak je izacivao Spawn killere. Da vidiš kak su molili mojne mene ono nisam htel :clap: Zato se svi nadaju da bu to bolje kad izađe PB jer si ove kompanije sad ne mogu dopustit da zaseru i izbace neko sranje od PB-a.

A Micek kaj se tiče sna o hrvatskim serverima, jeftinom DSL-u i slično ja sam sam htel uzet server kod Janeza ali me je malo ovo sa NOB-om zamislilo - kak veli Mirkec daj bože da je ono bio napad na servere a ne da je frajer zbrisao s lovom Mislim hebiga 50-tak eura nije malo za jednog - dok ti poloviš škvadru za lovu - ono načul sam nekej da na žderonjama neki beže na WC kad treba caltat: lol2 : zezam se - mislim nije mi malo love a nije sigurno i jos nema PB-a. Ali... nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nebu da nekak nebu Bumo mi to zabavili kad tad - aj svima
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote